try r klik sini.....

try r klik sini.....

Thursday, January 21, 2010

lElaKi aKaN kAtA.........

aku ada t'bc 1 stment ni...
nmpk mcm mngrt je, tp bl dpkkn blk,
2 la lumrh mnusia....
ntah btl, nth tidk...
tp yg pasti, x suma laki g2 kan4???

Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah...caringnyer...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!

p/s : agk mnyktkn hati prmpn klu bc ni....

Thursday, January 14, 2010

sEnYuM.....[^ o ^]

senyum...........
np ek kdng2 org ssh sngt nk senyum???
ssh sngt ke nk nk senyum ni???
++ ag, yg keja kt kaunter 2 2, senyum la ckt.......
ni muka grng jer, nk tnya pon tkt, huhu
lg pon, senymn 2 kan sdkh...
haiwan pon taw senym, x kan manusia yg ada akal ni x taw senyum???
konpius4....




 

 

 

 

 

 

Saturday, January 9, 2010

TeMbiKaI oh TeMbIkAi....

ermmmmmmm.....asanya ni r post p'tm aku thn ni......
bknnya ape, x smpt r, bz ckt...sem ni adlh sem yg sngt3 bz....
ms bk tggd td, t'jmpa 1 komen ni,
sngt comel dia ukir tembikai...
mmng kagum sejenak tgk b'tapa kreatifnya mreka....
x suma org sekreatf ni taw....
ni dia gmbr 2...