try r klik sini.....

try r klik sini.....

Saturday, October 31, 2009

wARgA c6-310


ari ni aku n rumet2ku, wani, zati n zue kuar g mkn...g ngn keta ekin....tq ekin....ml2 ktaorg g beli tiket dl...asa lega sgt dpt tiket, asa mcm nk blk mlm ni jg,huhu..pas 2, kitaorg g Giant...bli stok mknn utk s2dy week n trs g mkn kt kdi m.cik wani kt Indra Mahkota....mkn tomyam, sate n fresh orange....sedap sngt....mmng puas hati r org kt...ni gmbr2 km, hehe


                                        ms atas keta



sedap oow sate ni, huhu



jemput makan suma...



zue, zati n aku



ngn lori pon jd keja, huhu



warga c6-310

Thursday, October 22, 2009

aku & kwn2ku

setelah sekian lama aku menyepi dr dunia tagged n facebook, akhirnya aku b'jy bk kmbli.
ntah mcm mn aku blh lupa pla pswrd tagged aku. so, b'sawang r tgd aku 2...g pon, aku ni ml2 wt je slalu bk, tp bl dh lm brnk pla, tu yg smpu lupa pswd tu, huhu......
fb pla mcm biase r, mslhnya intrnt yg sngt lmbp...ng nk sign in pon sssh...yg len x yh ckp r, x blh lngsng...nk  cmmnt ke nk accpt reqst frnd ke nk upload gmbr ke suma x blh...so, kpd kwn2 aku yg add aku n aku x tima2 2 maaf yer, bknnya smbng tp x blh...tnggu aku blk umh la ye, huhu....


tagged...




                                              fb ku yg sngt lmbp

Sunday, October 11, 2009

...KeM mOtIvAsI...

Pd 9-11/10, bebudak kaunselor siswa UMP wt kem motivasi kt Kem PLKN Semarak utk bebudak SK Serandu, Pekan, Pahang...ktaorg g dlm 30 org lbh jg r...best je kt sn, mcm kem mtivasi biasa jg r...tp yg plng aku sk ngn kem x ni sbb tmpt dia 2 best...mmng dkt gla ngn pnti, sblh ja...bgn2 pg, dh dngr ombak.....sukanya....tringt ms g kem kt pulau jerjak,penang dl..
kt cni pon apa kurngnya, dkt jg ngn pnti cuma x tdo dlm khmh tpi pnti je, hehe....


                                        barisan fesi


                                                       d ats bas


tgk ni, PANTAI



ni bebudak group aku, ( group 4 )

  
sesi LDK

 
tazkirah maghrib khas dr Firdaus, huhu



aerobik


                                                        LDK ag
                                                        


c buta...smpi bngkak dahi sorg adk 2, huhu


geng checkpoint 5


wargh....nk hamper jg



ngn kwn2 k23 yg sm2 trt serta
     

Tuesday, October 6, 2009

nAsI GoReNg KaUnSeLoR sISwA



smlm group aku yg t'diri drpd kwn2 aku iaitu ecah, zati, yuni n tikah sedng b'tngks lms menyiapkan slide kaunselor siswa yg akn dbntgkn pd khlyk rmi ( rmi ek, huhu)d blk zati ...pas 2, suma ckp, lapar rrrrr...n kami b'5 pon bt r nc grng...ecah msk nc...tkah n zati msk...aku n yuni wt slide + penonton, huhu...kagum aku, ni r 1st time aku msk kt ump...x pnh pon sblm ni, stkt nc 2 pnh r, 2 pon x smpi 2 bln..hebat222, kagum aku tgk diaorg msk kt cni...apapon, trima ksh ye kwn2....


zati n TUMIX, huhu


        taraaaaaaa.....dh ciap dah....+ smbl bls ckt, lg sedp, huhu


jmpt mkn kwn2

p/s : sedap oooow nc grng ni, rugi klu x try...

Monday, October 5, 2009

last BasiC lAb

ri ni last experiment ktaorg utk basic lab...x sangka kan, cepat je ms b'lalu...dh nk abs sem 3 dh....br smlm je asa aku dpt taw reslt sem 2 yg nth pa pe 2...ni dh nk kn final blk dh...abs modul exp b'erti final dh hmpr sngt2....tktnya, asa mcm x b'sdia ja ag...apapon, doakn aku eh, jgn jd mcm sem 2 ag, huhu


                              aku ngn satu2nya kwn grl dlm grup aku, sa


exp stabilty of floating body    




 aku, yuni n jannah




 gmbr kenangn bsc lab, huhu

Saturday, October 3, 2009

XpOcOnVo

pg2 ag wani dh kejut ajk tmn dia g men gokart...aku pon lyn je r, cti2 ni brnk pla asa...ktaorg pon pusn2 r kt xpoconvo 2 ntah utk x ke brapa...x ni amek gmbr ja kejanya, huhu


                    tgk 2, xcited beno wani nk men go-kart


siap ada rock climbing ag, sp nk try blh r



             kt gerai yaman...malu2 pla ktaorg nk amek gmbr, huhu



                                ye...ye...menang


Bukit Gambang Resort....tnggu kedatngnku eh



kt kdi bunga...sp r sudi nk blikn aku bunga ni...



air terjun UMP( ngn wani rumetku)