try r klik sini.....

try r klik sini.....

Saturday, September 26, 2009

RaYa ke-7

lps siap msk2 kt umh k.cik ktaorg g mkn nc kt umh k.teh...k.teh pon wt jg mkn2. suma adk bradk kumpl kt c2 dl r sblm dtng umh k.chik...asa mcm nk b'gegar 1 tmn ngn ank2 saudara aku, huhu


                        ni la ank2 saudara aku, ramaikan?
                        ni pon syfq ngn fauzan x de dlm gmbr, tdo...


                         sm je acue ngn ank saudara, main lbh kurg jer, huhu

OpEn HoUsE K.ChIk

smlm blk dr kg trs g umh k.cik, tdo sn coz rini wt open house umah k.chik pla...aku tlng k.cik wt lksa n kek coklat...sate tmph je...


                       kek coklat air tgnku...



                        pembantu ku, huhu


                        sekitar majlis....

Friday, September 25, 2009

BaLiK kAmPuNg

ari ni blk kg mak pla kt Baling....suma adk brdk mak dh jnji nk kumpul ari ni. ktaorg smpi pon dh lwt..smpi je tgk diaorg dh sbk2 sdiakn bhn utk bbq..mlm2, mriah mmng mriah, tp mknn bnyk x abs, m'bzr je, huhu...dlm kui 10, p.ngah men bunga api, Adk Dah sponsr, huhu...best...bunga api yg mltp kt ats 2, cntk gla...syfq smpi nangs tkt, dia tkt jth ats kpala dia kot, huhu...


                meriahnya.....


           ha...mkn2...bnyk 2 mknn


              sgala jns ikan, udang n sotong yg x abs dmkn


             tgk ni, satay pon bnyk ag x abs...msng2 dh knyg gla dh


            sbk m'jg 2 hero yg sgt nakal(syafiq n afzan)

Thursday, September 24, 2009

..gEnG MMAS..

sepatutnya ari ni batch kitaorg wt reunion kt maahad, tp aku mls pg. bdk2 ni rmi jg yg pg, tu yg trs dtng braya kt umah aku...t'kejut aku, 3 bj keta dtng, mmng bsng abs r, ye la, kdng2 je nk jmpa rmi2 ni...bdk mesir pon blk, tu yg b'tmbh kecoh tu, huhu...pas ry umah aku, aku ikt diaorg g braya pla, g umah lena, umah izan, umah ilham n umah moon.jom layn gmbr2 yg smpt amek...jgn pelik pla tgk tudng aku ngn tdng diaorg, haha


                                            ni kt umah lena


                ni kat umah aku, sesat bdk2 ni cr umah aku, huhu


                               atiah, madi, aku, moon, n lena



                 aku ngn ct..ct ni mmng sk bdk2, smpt ag b'gmbr ngn ank saudara ilham


           destinasi t'akhir, umah moon...fuh, lthnya.....

Tuesday, September 22, 2009

aRi RaYa ke-3

masa raya ke-3, akk wt open house, akk jmpt sx ngn stdnt dia, meriah r umah, huhu...


                                          ni family akk,


                                org sbk beraya, aku sbk bc mjlh, huhu


                                   ank saudaraku yg bulat, faiz...(jgn mrh ye faiz)

Sunday, September 20, 2009

...1SyAwAl....

selamat hari raya suma.....d hari yg mulia ni, aku nk mnta ampun, mnta maaf bnyk2 klu2 aku ada wt slh ngn korg......maasf ek..

                                                  ni fmily aku


                                                    aku ngn fudhla


                                                       k.chaq n ank2 ngn abg


                                             k.chaq, aku n k.teh


                                        ms nk g umh awek abg, (nabil n nabila)


                                         fudhla n syfq

Tuesday, September 15, 2009

aku & cat

ye ye...nk raya.

.byngkan, aku blk umah x ni, m'cat ja keja aku ari2....

                                                   ni cat bilik aku



                                                 ni cat dinding luar



                                                      ni tgh cat ruang tamu