try r klik sini.....

try r klik sini.....

Thursday, April 30, 2009

mEmOrY ThN 1

                                  ank2 dara k23


 masa kt BASF Petronas



group lab 1


 
smpt ag b'gmbr ngn zue sblm test



ngn ecah



RMWD kt bkt kuin



ngn fmily angkt



kcu bbr asyura ngn rumet, zati



                                     tnggu keta nk g Kuantan

Monday, April 27, 2009

UMP x de AIR!!!!!!!

alkisahnya bermula pd hari rabu.......mnggu study week pla tu....blh pla UMP ni x da air. lpas mghrb ari kejadian, ms nk solat tu, xcited la g amek wudu', dgn pnh smangat nk b'ibadah tu, bk2 pili, habuk pon tara kluar.......10sionnya aku.................masa ni jg dia wt hal....& bermulalah episod bz m'cari air...mmng sngt m'cabar ah.....dengan tangki pnh ja ngn manusia..mmng kn b'atur ah wlupon cm nk bsh tngn jer. mmng bosan gla hdp mcm ni......study week ni phm2 je la. tdo lwt ,mst r bgn pon lwt jg.....tp dh dsbbkn x de air, tarapaksa la bgn awl m'cari air..aku pon konpius, ntah zaman bl aku dok krng ni??? ada yg g mand kt blok X,Y,Z, blok W, fakulti pon ada (rumet aku r tu, haha)...slumber ja bw baldi g smpi blok pntdbrn, msng2 dh x ksh, janji dpt air......dlm 2 ari x de air, gempar pla tangki dh kering.....adohai.....mmng x da langsng smbr air ni.....nsb la wani ada sedara dkt cni, km 1 rumet g la sewa keta n g tmpng mand umah toksu dia......bkn stkt mand, siap bsh bj sx, jmt rm2, haha......nk blk tu, sggh kdi toksu dia, amek mknn n g kdi rnct, isi RO n amek kotak...4 kotak RM1....ok r kan....smpi ump, x t'mampu pla nk bw brng...2 round jg r mngangkut, adohai......cabaran sggh.........esok tu, lori felda antr air, sari 2 x......dpt la ckt km smbr air.....drvr lori tu x smpt smpi umh dia lg, air dh tggl kcl..........mn xnya, x brenti2 bbdk ni amek air.pnh ja tangki tu ngn manusia.......hmmm....sminggu jg r UMP mcm ni, smpi ari exam pon x de air ag.......dugaan snggh........nsb laa sminggu je, klu sebulan????

Thursday, April 16, 2009

...10seNnYa...

aiyo........np la mls sngt ni nk study?????
aku pon x taw la np la jd mcm ni.....
lg dkt ngn final, lg malas aku.....
mcm2 benda t'pk ms study......
t'ingt blk ah suma kenangan lama.......
aiya........ms ni jg la nk ingt pOn........


study week ni stress gla aku asa,

bnyk bnda x cover sg,
dah r tu, ms dlm klas mcm blh ikt jer,
tp bl nk wt lthn mula r....

yg ni x dpt la, yg nu x dpt la
klu a dpt, b x dpt pla.......
hadoi, 10sen g ni.......
10sen.......


p/s : kurngkn tdo n b'ckp, haha

Sunday, April 12, 2009

KMPP yg sngt m'bestkan


tpah, nana n maher

wargh...rndunya kt korg....
amcm nurse kt? heh
e
bestkan ms kt mtrx,

g jln2 ja keja kt, haha



maher, nnt klu blk semenanjng,
gtau taw....
jom r kt trn SP,
wt prangai gla2 kt,
shppng x ingt dunia,
pas tu, mula r, nk menapak pon dh
x mampu, haha....

kt cni study week krng ni,
tringt pla ms study week kt KMPP,
snggp kt menapak tngh2 pns semata2 nk g mkn tomyam

m.cik gebu dpn tu, haha......
senget toi kt ms tu,
sk ati je nk wt pape pon,
pas tu, kui 2,3 pg, wt roti tlr,
abs 1 aras bau.
nsb la x kn rmps kan tstr tu, hehe
klu x mampus, huhu
bestnya d KMPP,
kt cni x leh dh wt keja gla g tu,
jd bek ckt r,
haha

papon yg t'jadi,
janji taw...

kt kwn smpi bl2....
syng korg.....